Scandalul sexual din Poliția Olt continuă cu un nou episod

aurelia stan
aurelia stan

Scandalul sexual din Poliția Olt  de la sfârșitul anului trecut nu este singular.  O fost angajată a Ministerului de Interne a făcut dezvăluiri uimitoare despre abuzurile sexuale la care a fost supusă cât a fost angajata MAI.

În cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii "Sinteza Zilei", Mihai Gâdea a continuat dezvăluirile despre abuzurile sexuale care se fac în Poliţia Română. O altă femeie, tot din Olt, acuză un alt organ al legii, cel care ar trebui să ne protezeje, de abuzuri grave.

 Aurelia Stan, fostă angajată a Ministerului de Interne, mai exact la IPJ Olt, a făcut dezvăluiri despre un tratament oarecum similar cu cel al Melaniei Renghe. Femeia povesteşte cum a fost disponibilizată din poliţie din cauza şefului ei, comisarul şef Gheorghe Junoiu, deoarece nu a răspuns abuzurilor acestuia. Cu un copil bolnav şi suferind de diabet în formă avansată, femeia cere dreptate.

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a intrat în direct printr-o intervenţie telefonică pentru a-i asigura sprijinul în căutarea dreptăţii doamnei Aurelia Stan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel