RRA: Carmen Valică a respectat principiul informării corecte

romania-actualitati
romania-actualitati

Consiliul de Onoare al SRA a analizat situația creată în urma disputelor de la Bruxelles și a ajuns la concluzia că jurnalista Carmen Valică a respectat principiul informării corecte.

"Consiliul de Onoare al Societății Române de Radiodifuziune, s-a întrunit la data de 10 iulie, 2012, având pe ordinea de zi adoptarea unui punct de vedere față de acuzațiile aduse în mass  media corespondentului Societății Române de Radiodifuziune la Bruxelles, Jurnalista Carmen Valică", se arată în comunicatul RRA.

"În urma audierilor și a verificărilor materialelor, datelor, informațiilor, înregistrărilor de care a dispus Consiliul la data sus menționată, Consiliul de Onoare a ajuns la următorul punct de vedere:

În perioada la care se referă acuzațiile, relatările de la Bruxelles ale corespondentului RRA Carmen Valică, difuzate pe postul Radio România Actualități au respectat principiul informării corecte a ascultătorilor noștri, echidistanța, echilibrul și deontologia profesională. Nu s-au constatat abateri de la prevederile cuprinse în Statutul jurnalistului de radiodifuziune al SRA.

Consiliul de Onoare consideră că astfel de atacuri, lipsite de probe, afectează imaginea Radioului public și credibilitatea profesională a jurnaliștilor Radiodifuziunii Române, fapte pe care le consideră  inacceptabile", se arată în comunicatul SRR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel