Radu Tudor, după alegeri: Intră, din păcate, în Parlament. Mare nedreptate

Radu Tudor
Radu Tudor

Radu Tudor a tras câteva concluzii după votul de duminică.

"Victoria categorica a PSD se datoreaza in primul rand strategiei lor de campanie, bazata in mod obsesiv pe evitarea conflictelor si mediatizarea programului de guvernare. In plus, demonizarea acestei formatiuni din partea adversarilor politici dar mai ales institutionali a ridicat mult scorul partidului. Multi au vazut PSD ca pe o victima, iar sefii institutiilor de stat care au "calarit" cu predilectie liderii acestui partid au o contributie majora la votul pro-PSD. Exact pe dos fata de cum si-au propus.

PNL a facut o campanie dezastruoasa, balbaita, cu figuri nepopulare, cu sloganuri fara impact, cu repetarea unor clisee obsedante. Cu eliminarea lui Blaga, calarirea calului mort Ciolos, promovarea nefericitului Falca si alocarea a 500.000 euro pentru omul lui Basescu sa preia pe ultima suta campania PNL. Toate astea, plus gafa uriasa a lui Ciolos cu jignirea Antena 3 si decizia neinspirata a presedintelui de 1 decembrie, au dus PNL cu 12 procente mai jos decat obtinuse acum 6 luni, la parlamentare", a spus Radu Tudor.

USR, ALDE, UDMR și PMP

"USR a obtinut un scor bun, pentru un partid nou, fara structuri teritoriale, bazat mult pe net si Facebook. Un semn urias de intrebare pentru Kantar/TNS, compania care da si audientele tv, si care in ultimul sondaj a dat USR la 19%. Daca si audientele tv sunt masurate la fel, incepem sa intelegem suspiciunile justificate privind aranjamentele necurate banuite in privinta audientelor tv zilnice. Vom investiga serios acest aspect.

ALDE a obtinut mai putin decat era prevazut, dar intra in Parlament, face parte din majoritate si va fi vizibil. Pentru un partid in care doar Tariceanu si inca 3-4 tin stindardul, nu e rau. Restul se tin de pantalonii liderului.

[citeste si]

UDMR la locul sau, nimic nou. Electorat constant, campanie bazata pe efort venit din afara tarii, evident neconstitutional. Asta e, nimeni nu vrea sa vada asta.

PMP intra – din pacate – in Parlament. Formatiunea ce are ca emblema cel mai corupt, nedemocratic si respingator personaj din ultimii 25 de ani. E o mare nedreptate ca acesta structura toxica sa fie parlamentara, dar acesta e votul democratic si trebuie respectat", a mai notat Radu Tudor pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel