Principesa Irina, fiica Regelui Mihai, a cincea în ordinea succesiunii la tron, arestată în SUA. Vezi de ce

Principesa Irina, cea de-a treia fiică a Regelui Mihai, și a cincea în ordinea succesiunii la tron şi la şefia Casei Regale a României, a fost arestată, joi, de agenţii federali din Statele Unite, împreună cu soţul său, John Wesley Walker, şi alte 16 persoane. 

Principesa Irina şi soţul său sunt acuzaţi de organizarea unor lupte ilegale de cocoşi, chiar la ferma lor din statul Oregon. Ei ar fi coordonat şi un sistem de pariuri pentru aceste lupte, scrie antena3.ro.

Potrivit Huffigton Post, Principesa Irina şi soţul său, fost adjunct de şerif, ar fi organizat cel puţin zece lupte ilegale de cocoşi în perioada 1 aprilie 2012 şi 19 mai 2013. Ei riscă în total 60 ani de închisoare, câte 5 pentru fiecare dintre cele 12 capete de acuzare, dar şi o amendă de 250.000 de dolari. Mai mult, ar putea să îşi piardă ferma din Oregon.

Sursa citată mai spune că veniturile principesei s-au ridicat la 2.000 de dolari pe zi în acea perioadă, banii provenind din vânzarea biletelor, mâncare și băutură.

“Luptele între cocoşi sunt ilegale în toate cele 50 de state. Ele reprezintă o practică barbară şi pun în pericol sănătatea şi siguranţa publică, dar şi favorizează apariţia altor fapte ilegale”, a declarat procurorul statului Oregon, Amanda Marshall.

Principesa Irina a locuit cea mai mare parte a vieţii în Statele Unite ale Americii. Are doi copii, Mihai şi Angelica, născuţi în 1985, respectiv 1986, dintr-o primă căsătorie, cu John Kreuger. În 2007, ea s-a recăsătorit cu John Walker. Principesa a venit ultima dată în România în 2011, cu ocazia aniversării vârstei de 90 de ani a Majestăţii Sale Regele Mihai.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel