Urmărește emisiunea live


Politicianul român care nu știe din ce partid face parte

Este deputat și de profesie jurist. Are 33 de ani îl cheamă Alin Bucur și nu prea știe cu exactitate din ce partid face parte. Este un tânăr care ajuns în Legislativ pe listele PPDD şi a nimerit, nici el nu ştie cum, în Uniunea Națională pentru Progresul României.

Întrebat de către jurnaliști cum se traduc inițialele UNPR, partidul din care face parte, Alin Bucur nu a știut să răspundă nici după câteva minute de concentrare maximă.

Politicianul a ajuns în Parlamentul României şi se laudă că în primul an de mandat i-a fost aprobat un amendament. Apoi recunoaşte că a fost aprobat din greşeală şi anulat imediat. Are şi proiecte legislative, dar nu vrea să le spună de teamă să nu i le fure cineva. În plus, este un om bun la suflet, după cum se laudă.

Într-un interviu acordat recent pentru Adevărul, acesta a povestit cum a intrat în politică. "A fost o provocare. Foarte multă lume nevoiaşă apela la ajutorul meu şi la un moment dat... Nu sunt nici Dumnezeu, nici... şi am zis că dacă ajung în Parlamentul României, de aici voi putea ajuta mult mai multă lume".

Alin Bucur a terminat o facultate privată “Titu Maiorescu” și datorită tatăului său a ajuns director de marketing la una dintre firmele părintelui său. A coordonat lansarea pe piaţă a unei ape tămăduitoare numită, “apa Pi”. După ce a dat greș cu această afacere, a trecut manager la Gloria Buzău. A fost o perioadă cu numeroase decizii catastrofale, la finalul căreia echipa buzoiană a sfârşit retrogradată şi îngropată în datorii, mai notează sursa citată.

FOTO: mediasudtv.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel