Plângere penală în cazul rinichiului primit de Arșinel

Alexandru Arșinel2
Alexandru Arșinel2

După ce actorul Alexandru Arșinel a sărit peste rând și i-a fost transplantat un rinichi fără a sta la coadă, a izbucnit un adevărat scandal. Argumentul a fost că sunt oameni care mor cu speranța că va veni și rândul lor și vor primi rinichiul care le va salva viața. Scandalul continuă. Preşedintele Asociaţiei "Claudia Safta", Emanuel Ungureanu, a anunţat că va depune la Parchet o plângere împotriva actorului.

Emanuel Ungureanu a anunţat că, pe 27 septembrie, va depune plângere la Parchet împotriva lui Alexandru Arşinel. Acestuia nu i se pare normal că actorul a aşteptat doar trei zile pe lista de transplant, scrie Libertatea.

Data depunerii plângerii nu e una întâmplătoare. În 27 septembrie se împlineşte un an de la moartea Adinei Bleotu. Tânăra de 19 ani aştepta din anul 2003 să primească un organ, iar părinţii ei au apelat chiar și la piaţa neagră.

Alexandru Arşinel a primit rinichiul care l-a salvat de la moarte de la un tânăr de 23 de ani, din judeţul Bacău, care a fost găsit spânzurat, în 25 august, în Sighişoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel