Patronul Speed Taxi a murit. Avea doar 37 de ani

patron
patron

Alexandru Nedelescu, patronul celei mai mari firme de taxi din țară, Speed Taxi, a decedat, sâmbătă, din cauza unor probleme grave de sănătate.

În urmă cu două săptămâni, Alexandru Nedelescu ar fi fost internat în stare gravă la Spitalul de Urgentă Floreasca, după ce suferise o comoţie cerebrală şi un preinfarct miocardic, potrivit unor surse din piaţă, scrie economica.net.

Din păcate, organismul bărbatului în vârstă de 37 de ani nu a mai rezistat, iar sâmbătă Alexandru Nedelescu a decedat.

Angajații și prietenii și-au exprimat regretul pentru dispariția prematură a lui Alexandru Nedelescu, pe pagina de Facebook a acestuia, prin diverse mesaje: "Să ai grijă de noi şefule, să ne păzeşti şi de acum încolo de acolo de sus ! Dumnezeu să te odihnească în pace !"; "Nu se pot găsi cuvinte îndeajuns de mări să exprime mărinimia caracterului şi sufletului său şi nici cuvinte indeajuns de dure să catalogheze viaţa asta care l-a luat de lângă noi!Dumnezeu să-l ierte,cel mai bun şef,un tata extraordinar şi un OM aşa cum puţini mai găseşti în ziua de azi! Sa ai grija de noi de sus,sefu',nu te vom uita niciodată,inimile noastre te plang!".

"In clasa a 4-a, prima banca, la geam era un baiat din Titulescu. Era mai scund, avea camasile scrobite si mereu istet. Il chema Alex iar dupa scoala mergeam impreuna la inot. Alex nu era sportiv dar era bun la sport. Nu era un scriitor dar era bun la scris. Scria frumos si in fiecare an ne dadea note la toti. Scria si catalogul, si carnetele de note, si orarul de la cancelarie si orice altceva de care scoala avea nevoie. Alex nu era un cintaret asa cum era acordeonistul Luta insa cinta frumos la pian. La serbare, erau ei trei. Luta, Alex si Tomescu. Primul avea ureche si geniu de mahala, ultimul maiestrie si eleganta de Ateneu dar Alex, ne era cel dintre noi, la fel ca noi. Chicotea mereu. Se juca, ridea si cinta. Pentru el, viata era ceva simplu. Ramas bun prieten vechi", este un alt mesaj.

Alexandru Nedelescu a fost și primul din domeniu care a lansat o aplicaţie pentru comenzi online, disponibilă pe Android şi iOS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel