Palada, furibund: Tapalabă, Macovei și demonul Băsescu urlă

Mirel Palada, cunoscut pentru postările sale controversate pe Facebook începe anul în forță. Palada comentează un grafic postat de Cristian Socol:

”Va mai aduceti aminte cu cita scirba si furie indignata scuipau pufosii anti-guvernamentali cuvinte cind le spuneam ca absorbtia fondurilor europene va depasi 70%, ba chiar va tinde spre 80%? Mai stiti cite spume la gura faceau prin talk-show-uri si prin presa, Vass si Ialomitianu si Nazare si Ionut Dumitru de la Consiliul Fiscal, acest mare organism de propaganda economica de dreapta, si Tapalaba si Turtufrica si Macovei Care Face Cit Trei si Basescu si toti ceilalti nemernici de servici? Cite grimase de indignare? Cite acuza de minciuna, ca sintem niste politruci bicisnici care pacalim poporul cu cifre?

Iete ca noua ministresa a fondurilor europene a iesit si a spus ca se vor atrage 75% din ce era de atras. Adica peste 70%. Adica aproape 80%. In conditiile in care cind guvernul Ponta a preluat guvernarea, in 2012, era un jalnic 18%.

Stiti ce se va intimpla acum? Tapalaba si cu preoteasa Macovei si cu demonul Basescu vor urla cu aceleasi spume la gura ca de fapt e catastrofal, ca e DOAR 75%, ca s-a pierdut un sfert, ditamai DITAMAI 25%, vor converti asta si in miliarde de euro, sa sune pompos si catastrofic. Iar ceilalti nemernici de serviciu, Tapalaba si Turtufrica si Vass si Ialomitianu si lista continua ad nauseam, dintr-o data nu vor mai zice nimic, ca le place guvernul asta, e guvernul lor, e guvernul MEU, poate le pica si lor ceva.

V-am zis ca sint niste nemernici?” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel