Orban și parul. Primarul PSD din Vaslui: Sunt de acord să ne batem

Primarul social-democrat al municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, susţine că recentele declaraţii ale preşedintelui PNL Ludovic Orban, care le-a cerut liderilor judeţeni liberali să dea 'cu parul' în aleşii locali social-democraţi şi în reprezentanţii PSD din teritoriu, sunt 'instigatoare la violenţă'.

Pavăl a spus că astfel de declaraţii sunt instigatoare la violenţă şi nu fac cinste unui lider politic.

"Sunt de acord să ne batem, dar în proiecte şi idei"

'Am crezut că nu aud bine. Cum să-ţi îndemni colegii, ca şef de partid, să 'dea cu parul' în primarii sau preşedinţii de consilii judeţene de la PSD? Astfel de declaraţii sunt instigatoare la violenţă. Chiar sunt curios dacă, de acum, încolo liberalii vor veni la şedinţele Consiliului Local cu parul la ei. Ne putem aştepta la orice, poate s-o găsi vreun liberal care să ia ad literam aceste îndemnuri ale şefului. Eu sunt de acord să ne batem, dar în proiecte şi idei, nicidecum cu parul', a declarat, vineri, pentru Agerpres, primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

[citeste si]

Recent, în cadrul Consiliului Naţional al PNL, preşedintele partidului, Ludovic Orban, a spus că vrea să vadă fiecare lider judeţean al PNL cum 'dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel