Oficial italian: România e bestia neagră a Europei. Să închidem porţile şi să îi expediem pe toţi acasă

consilier puglia
consilier puglia

Un consilier local din localitatea Andrano, Graziano Paolo Accogli, a stigmatizat România, numind-o "bestia neagră a Europei".

Este vorba despre un comentariu postat pe Facebook, care a stârnit furia numeroşilor români rezidenţi în Italia şi reuniţi în grupuri şi asociaţii, dar şi a consilierului regional pentru Cetăţenie socială, Guglielmo Minervini, potrivit căruia şi de această dată "în loc să se identifice responsabilităţile precise, se preferă comod să se găsească explicaţii în categoriile generale", potrivit RADOR.

Accogli a scris pe reţeaua de socializare: "să închidem porţile şi să îi expediem pe toţi acasă", după care a adăugat: "Nu înţeleg de ce s-au minunat atât de părerea mea, o opinie răspândită în Italia. Conceptul meu se referea la evenimentul criminal şi la numeroşii delincvenţi (vorbesc statisticile) adesea provenienţi din România şi care ocupă zilnic primele pagini ale ziarelor". Evenimentul criminal la care se referea italianul: în Calabria se celebrează funeraliile băiatului de 12 ani ucis la Sellia marina de un SUV condus de un român fără permis de conducere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel