O femeie a avut 15 ani grijă de un bolnav, crezând că e fratele ei

O femeie a avut 15 ani grijă de un bolnav, crezând că e fratele ei  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
O femeie a avut 15 ani grijă de un bolnav, crezând că e fratele ei / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Poveste uluitoare la Braşov, unde un bărbat care suferă de sindromul Down într-o formă gravă a fost îngrijit 15 ani de o femeie, convinsă că e fratele ei.

Un bărbat care suferă de sindromul Down într-o formă gravă a fost îngrijit 15 ani de o femeie, convinsă că e fratele ei. Însă, într-o bună zi, un om venit din Mehedinţi l-a recunoscut pe stradă şi a anunţat poliţia că ar fi vorba, de fapt, de o rudă de-a lui, dispărută din 2006. Coincidenţa face că ambele familii aveau câte un bărbat suferind de sindrom Down, iar ambii dispăruseră, relatează știrileprotv.ro.

În anul 2006 au dispărut de acasă doi bărbaţi – unul din Braşov, celălalt din Mehedinţi, ambii suferind de sindromul Down. Vreme de 15 ani, cei din Mehedinţi n-au primit nicio veste, dar în septembrie au aflat că ruda lor e la o familie din judeţul Braşov.

Nicușor Marinca, fratele dispărutului: „Când s-a dus văru-meu să intre în magazin, era pe scări şi cerşea acolo şi i-a sărit în braţe lu văru-meu! Cum să nu-l recunosc! are semne sub bărbie. Lăcrămează ochiul stâng, are nasul mic şi varice pe picioare. Dup-aia am făcut testul ADN pe 10 septembrie şi ne-a venit rezultatul pe 22 martie…. Este 99, 9% frate cu noi!”

Rudele bărbatului au fost convinse că familia din Braşov l-a ţinut pe om cu forţa, ca să-l exploateze şi au reclamat asta la poliţie. Femeia care l-a îngrijit povesteşte că a crezut că este vorba despre fratele ei, dispărut tot acum 15 ani, dar găsit în Bucureşti, precizează BizBrașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel