Misterul morții secretarei lui Elan Schwartzenberg se adâncește

spanzurata
spanzurata

Pe 25 august, Dana Florentina Dragnea, fosta secretară a lui Elan Schwartzenberg, a fost găsită spânzurată în locuința acesteia într-un cartier din Sectorul 5 al Capitalei. Misterul acestui gest încă persistă, mai ales că acesta vine în urma extinderii anchetei în cazul dispariției lui Codruț Marta, fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar. 

Căsătorită cu un polițist local, fosta secretară a lui Elan Schwartzenberg a ales să-și  încheie conturile cu viața, spânzurându-se în propriul apartament, scrie evz.ro. În vârstă de 29 de ani, femeia a fost găsită fără viață în apartamentul de pe Șoseaua Sălaj chiar de soțul acesteia.

Moartea tinerei este suspectă din cauză că a intervenit la puțin timp după ce DNA a extins cercetările asupra dispariției fostului șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, în luna mai 2012.

În ziua sinuciderii, într-o duminică, femeia se afla singură în apartament. Criminaliștii au stabilit că femeia a decedat ca urmare a "axfixii mecanice prin spânzurare". De asemenea, autopsia nu a scos la iveală semne de violență pe corpul fostei secretare a lui Elan Schwrtzenberg.

Chiar în aceste condiții, ancheta este încă în desfășurare, iar gestul femeii rămâne deocamdată un mister.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel