Mihai Petre trăiește o dramă. Fetița lui, internată în spital

mihai petre
mihai petre

Fetiţa de numai două săptămâni a coregrafului Mihai Petre a fost  internată în  spital, înainte de Crăciun. Bebelușul a făcut icter şi se află sub supravegherea medicilor.

 Fetiţa lui Mihai Petre  se află internată la spitalul privat „Regina Maria", fiind diagnosticată cu icter prelungit şi accentuat. De atunci, Petre şi soţia sa, Elwira, nu mai au linişte, căci nu pot fi alături de bebeluş, la spital, scrie Click!.

 Pentru că fetiţa lui Mihai Petre s-a simţit rău înainte de Crăciun, coregraful a dus-o de urgenţă la spitalul privat „Regina Maria", acolo unde micuţa a şi venit pe lume la data de 12 decembrie.

Rămasă sub supravegherea medicilor de la „Regina Maria", fetiţei i s-au pus perfuzii şi i s-au administrat antibiotice, dar, în ciuda tratamentului care i-a fost făcut, ea nu a fost externată până ieri.

Soţia lui Petre, Elwira Duda, nu s-au internat în spital cu fetiţa lor, ci doar i-au făcut vizite. „Mama copilei merge în salonul micuţei doar când trebuie să o alăpteze", a declarat pentru Click! o sursă, sub protecţia anonimatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel