McDonald’s te invită la McHappy Day. Campania „Mi-e poftă să fac bine” continuă

McDonald’s România își invită toți prietenii, vineri, 22 noiembrie 2013, între orele 10:00 și 12:00, la restaurantul McDonald’s din Piața Romană, la McHappy Day, cel mai mare eveniment anual caritabil  pe care compania americană îl organizează în vederea strângerii de fonduri pentru Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald. 

În cadrul evenimentului găzduit de restaurantul McDonald's din Piața Romană, persoanele publice, alături de parteneri, angajaţi și consumatorii McDonald’s, devin purtători ai mesajului „Mi-e poftă să fac bine” și susțin inițiativa de a dota Spitalul pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București cu un computer tomograf, necesar diagnosticării celor peste 3.000 de pacienți ai unității spitalicești.

Campania „Mi-e poftă să fac bine”, demarată în 2012 pentru micuții pacienți ai spitalului "Grigore Alexandrescu" care au nevoie de diagnosticare exactă, urmează a se finaliza anul acesta.

Despre Fundația pentru copii Ronald McDonald 

Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald a fost înființată în 1998 și este principalul donator pentru cele două case Ronald McDonald din Timişoara şi din Bucureşti care găzduiesc familiile copiilor spitalizaţi pe durata tratamentelor medicale îndelungate. În total, peste 9.000 de familii au fost primite în aceste “Case departe de casă”. McHappy Day este cel mai mare eveniment anual caritabil pe care McDonald’s îl organizează în vederea strângerii de fonduri pentru Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald.

Coordonarea Fundației este asigurată, începând cu anul 2013, de un consiliu onorific, din care fac parte: Prof. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu, directorul Spitalului pentru Copii “Grigore Alexandrescu” Prof. Univ. Dr. Margit Șerban, directorul secției de hemato-oncologie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu” Dr. Alin Popescu, medic primar de medicină sportivă Dna. Amalia Năstase, proprietar Eventures Dl. Daniel Boaje, director general al McDonald’s Romania

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel