La 15 ani, un elev este cercetat pentru că a lăsat însărcinată o fetiță de 13 ani

gravida
gravida

Un elev în clasa a opta din  Rădăuţi este cercetat de poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Rădăuţi pentru act sexual cu un minor, după ce a lăsat însărcinată o fată de clasa a şasea în vârstă de 13 ani.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, băiatul s-a împrietenit, în aprilie 2012, cu o fată în vârstă de 13 ani, elevă în clasa a VI-a, iar apoi ulterior, de comun acord, în perioada iulie - decembrie 2012, au întreţinut raporturi sexuale care se consumau de obicei la locuinţa băiatului din municipiul Rădăuţi, scrie Mediafax.

 Părinţii celor doi elevi ştiau doar despre prietenia lor, precizează sursa citată.  În urma raporturilor sexuale dintre cei doi minori, fata şi-a dat seama că este însărcinată şi şi-a anunţat mama despre acest lucru.

 Fata împreună cu mama ei au mers, în 5 ianuarie, la Spitalul Municipiului Rădăuţi, unde în urma ecografului s-a constatat că este însărcinată în luna a cincea.

 Directorul şcolii din Rădăuţi unde învaţă cei doi, Marcela Ţugulea, a declarat că eleva a depus o cerere de transfer în Anglia, iar cazul este cercetat de Poliţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel