Kovesi, Predoiu şi Blaga neagă presiunile politice în cazul Sorin Ovidiu Vântu

sov
sov

Procurorul general al României, Codruţa Kovesi, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, şi ministrul Internelor, Vasile Blaga au negat, luni, existenţa oricăror presiuni politice înMinistrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a declarat că toate informaţiile despre extrădarea lui Nicolae Popa au fost făcute publice şi că autorităţile române au făcut o nouă cerere de extrădare în 6 septembrie. Întrebat de televiziuni despre apariţia interceptărilor din dosar în presă, procurorul general al României, Codruţa Kovesi, a spus că nu doreşte să comenteze cazul, subliniind doar că discuţiile care au apărut în presă, între Sorin Ovidiu Vîntu şi Nicolae Popa sunt pasaje din referatul cu propunerea de arestare preventivă.

Kovesi a adăugat că nu au existat niciun fel de presiuni asupra procurorilor care instrumentează dosarul.

La rândul său, ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, a spus că nu au au existat presiuni politice, la fel cum nu există în niciun caz.

Sorin Ovidiu Vîntu se află în arest, ca urmare a deciziei Tribunalului Bucureşti, care a emis un mandat, sub acuzaţia de favorizare a infractorului, omul de afaceri contestând la Curtea de Apel hotărârea, instanţa urmând să se pronunţe săptămâna aceasta asupra legalităţii măsurii preventive.

Citeşte şi:

Cine e parlamentarul lui Vântu din PDL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel