Kelemen Hunor - Ludovic Orban, întâlnire la o cafea: Are o problemă

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi că în Opoziţie nu există dialog, adăugând că liderul PNL, Ludovic Orban, are o "problemă de aritmetică" şi greşeşte "lăsând impresia că se luptă cu PSD". 

"Domnul Orban are mai multe probleme, dar are o problemă de aritmetică. Dacă adunăm toate voturile, se vede că fără voturile noastre ar fi trecut acest Cabinet, pe de-o parte, pe de altă parte, eu aşa ţin mine şi trebuie verificat dacă greşesc sau nu că acest Cabinet a primit mai multe voturi decât Cabinetul Grindeanu şi Guvernul Tudose", a spus Kelemen Hunor la Europa FM, cu privire la afirmaţia lui Ludovic Orban potrivit căreia fără voturile UDMR Guvernul Dăncilă nu ar fi trecut în Parlament. 

El a comentat şi afirmaţia liderului PNL referitoare la convingerea parlamentarilor din coaliţie de a nu vota Cabinetul Dăncilă. 

O cafea de dimineață cu "dedicație" pentru UDMR

"Mi-a zis şi mie Ludovic Orban, când am băut o cafea luni dimineaţă, acest lucru şi am spus: 'Ludovic, dacă vrei să-mi faci curte, găseşte un alt text. Asta merge la copii mai tineri, nu la mine'. Deci, să-mi spui mie şi să şi cred că parlamentarii ALDE şi PSD prind curaj în funcţie de comportamentul meu, înseamnă că mă supraestimezi sau mă subestimezi când crezi că te cred când spui aşa ceva. Deci, nu merge. Chiar e o chestiune atât de banală şi atât de simplă. Totuşi, să mă crezi atât de naiv că eu te cred când spui că celălalt prinde curaj în funcţie de cum mă comport eu. Chiar e de râsul lumii", a afirmat Kelemen Hunor. 

Potrivit acestuia, liderul PNL nu avea niciun plan în cazul în care Cabinetului Dăncilă nu ar fi trecut de Parlament, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel