Jurnalistul Dan Bucura, bătut în scara blocului, miercuri seara

Incident grav petrecut, miercuri seara, în jurul orelor 22,00, în București unde jurnalistul de investigaţii Realitatea TV, Dan Bucura, a fost bătut în scara blocului, de doi bărbaţi. Unul dintre agresori i-a transmis să nu mai apară la televizor. 

[caption id="attachment_184768" align="alignleft" width="235" caption="dan-bucura"][/caption]

 "M-am întors acasă, în scara blocului lumina era stinsă deşi este mereu aprinsă, am aprins-o. Când am vrut să urc primele trepte, un individ, un baiat foarte corpolent, un interplop cum le mai zic eu, cu o şapcă pe cap, m-a abordat. Am ridicat capul, prima conversaţie a fost un pumn in ochi şi am auzit ceva foarte surprinzator. Mi-a spus: "Mai apari în m...ţii m..ii la televizor!" A mai venit un altul, care avea o cagulă şi mi-a mai aplicat o mică corecţie, o bâtă peste mâini. Singura chestie pe care am reţinut-o a fost chestiunea despre televizor. Aveam mobliul care imi cazuse din mână si portofelul cu ceva bani, nu mi-a dispărut nimic. Au fugit pe unde au intrat, prin spatele blocului.

 Au ieşit vecinii speriaţi, au sunat la poliţie, au venit poliţiştii de la secţia 19. Pe cel cu cagulă nu-l pot recunoaşte, pe cel de-al doilea l-am descris poliţiei", a spus jurnalistul.

Bucura a declarat pentru realitatea.net, că are ochiul umflat în urma unei lovituri primită, dar și lovituri provocate de lovituri de bâtă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel