Iubitul Andreei Spătaru, implicat în scandalul cu arme din zona Gării de Nord, a fost reţinut

matei
matei

Iubitul Andreei Spătaru, implicat în scandalul cu arme de la Gara de Nord, a fost reţinut de procurori. Bărbatul a împuşcat un rival în trafic, folosind un pistol cu bile, fără a avea dreptul de a folosi arma.

Iubitul vedetei Andreea Spătaru, Sorin Marica, cunoscut drept "Sorin Capone", a împuşcat un interlop. Cei doi bărbaţi s-au luat la ceartă în zona Gării de Nord din Capitală. Interlopul a scos un cuţit, iar Marica a folosit pistolul cu bile.

Sorin "Capone" a declarat că fost nevoit să tragă asupra atacatorului, întrucât i-a fost teamă că acesta îl va tăia cu o baionetă. "Capone" a declarat că agresorul avea un cuţit cu lamă lungă şi că el a tras cu arma în legitimă apărare.

Sorin Marica nu este la primul incident. În luna decembrie 2010, acesta a declarat că a fost bătut de doi poliţisti. Bărbatul a fost luat chiar din curtea Secţiei 3 şi transportat de un echipaj SMURD la spital. Incidentul, în urma căruia Marica a ajuns Poliţie şi, ulterior, la spital ar fi pornit de la o ceartă pe un loc de parcare.

De altfel, în zona Gării de Nord este cunoscut faptul că legea o face fratele lui Sorin Marica, Emilian Marica, , zis “Capone de la gară”, un interlop deosebit de violent care conduce o grupare care îşi face veacul în Sectorul 1. Oamenii legii care se confruntă, deseori, cu oamenii acestuia. Aceștia ar fi responsabili de înşelăciuni şi furturi din locuinţe, cer taxă de protecţie şi deţin controlul taximetriştilor de lux - cei care lucreaza la negru, fapt de care Poliția nu ar fi străină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel