Iubitul Andreei Spătaru a fost arestat pentru 29 de zile pentru împuşcăturile de la Gara de Nord

Sorin marica arestat pentru 29 de zile
Sorin marica arestat pentru 29 de zile

Sorin Marica, bărbatul care a împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc o persoană, vineri, în Piaţa Gării de Nord din Bucureşti, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, au decis magistraţii Judecătoriei sectorului 1, la solicitarea procurorilor.

Iubitul Andreei Spătaru a fost arestat pentru 29 de zile. Marica este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor. El a fost reţinut de autorităţi vineri, după mai multe ore de audieri, informează Realitatea.

Victima, Daniel Toporan, le-a spus anchetatorilor că la altercaţia de vineri s-a ajuns din cauza unei plângeri de violare de domiciliu pe care ar fi făcut-o în urmă cu mai mult timp împotriva lui Marica.

Sorin Marica a explicat incidentul afirmând că a scos pistolul din maşină şi a tras deoarece a fost fugărit şi ameninţat de Toporan cu un cuţit.

Marica a fost protagonistul unui scandal şi anul trecut, când a susţinut să fost bătut de doi poliţişti despre care afirmase că ar fi corupţi. Altfel, el este cunoscut ca iubit al modelului Andreea Spătaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel