Implicare servicii în Guvernul PSD -ALDE. Gușă: E o manipulare

Analistul politic Gozmin Gușă respinge teoria privind legăturile cu serviciile secrete ale unor membri ai guvernului PSD-ALDE.

"Asta e o mare manipulare. La fel cum de la nivelul unor instituții ale statului, ale serviciilor secrete, ale Justiției, s-a acționat cu diverse excese în a impune oameni cu orice preț. Celebra mapa profesională a lui Traian Băsescu, care era tot un fel de Google, și în care erau înșirate la întâmplare tot felul de elemente, despre o persoană care ar fi vrut să acceadă într-o funcție, care nu se demonstrau, adică un fel de Sevil Shhaideh, dar pe vremuri aduceți-va aminte că au fost lucruri foarte dure" a spus Cozmin Gușă la Realitatea TV

El a continuat menționând că și el a fost victima acestei diversiuni

"Pot să vorbesc despre experiența personală, că m-au făcut prima data de la CIA, când eram la începutul carierei, că făcusem studii în SUA.

"Apoi când eram bun să fiu atacat pentru că încercam să leg niște relații pragmatice, economice, cu Rusia, m-au făcut de la KGB. Asta era mapa care se aruncă de fiecare data și agenții de serviciu din presă aruncau aceste lucruri la comandă. Excesele nasc excese", a spus Gușă.

Denigrarea, o prostie

"Aceste lucruri care se întâmplă acum cu ștampilarea unor oameni, și putem să vorbim chiar de cei de la PSD, cu această etichetă de securism, asta e un lucru foarte grav. Nu poți să raspunzi la excese cu excese, pentru că toată campania de a-i denigra pe acei oameni doar că nu ar trebui să fie în guvern acum și să spui că dacă au făcut un doctorat la Academia SRI sau alte instituții de pe lângă instituțiile statului, servicii secrete, sunt securiști, e o prostie", a opinat Cozmin Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel