Huidu și-a închis blogul după certuri dure cu internauții

blog huidu dc
blog huidu dc

Chiar dacă Șerban Huidu nu a primit închisoare cu executare în urma accidentului produs de el, există în continuare multă lume care îl condamnă. Blogul realizatorului Tv a devenit locul unde oamenii îi reamintesc de tragedia de pe DN1 și îi comentează urmările. Șerban Huidu a avut un schimb de replici dur cu unii cititori, hotărându-se într-un final chiar să-și închidă blogul.

"Sper ca nişte faruri să fie ultimul lucru pe care-l vezi!", i-a scris Șerban Huidu pe blogul său unui cititor. Nu este însă singura afirmaţie de acest gen. El a avut discuţii dure cu toţi cei care au comentat accidentul pe care l-a provocat fostul cârcotaş în octombrie 2011, scrie wowbiz.ro.

Acuzat de unul dintre vizitatorii blogului că avea destul de multe amenzi de circulaţie înaintea accidentului din 16 octombrie 2011, Huidu i-a răspuns ironic: "Amenzile mele au fost 11 în 17 ani de condus! Dacă tot faci pe deşteptul, puteai să te interesezi", a spus Huidu pe blog.

Unei cititoare ce i-a transmis că nu-i poate găsi nicio scuză, oricât ar încerca, Şerban Huidu i-a răspuns: "Nu dai doi bani pe drama, accident şi persoane! Ţie îţi place şi scandalul, îţi place şi băşcălia! Sper din tot sufletul ca nişte faruri aprinse să fie ultimul lucru pe care îl vezi…nu e greu!", a mai spus acesta.

Fostul cârcotaş i-a răspuns sarcastic şi altui cititor, care i-a spus că va fi catalogat drept criminal toată viaţa, pentru că nu a plătit cu puşcăria, cum a făcut fostul premier Adrian Năstase. "Te simţi mai bine cu Năstase alături sau cu unul care a plătit toate impozitele la zi, cumulate fiind multe milioane de euro? Aşa e ţara asta, fraternizează cu hoţii", a mai comentat el.

Pentru a pune capăt conflictelor de acest gen Șerban Huidu a decis să-și închidă blogul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel