HOROSCOP. Joi 12 Mai 2016

Berbec

Pentru a evita discuțiile în contradictoriu cu familia ta, azi va trebui să fii puțin mai matinală decât de obicei. Motivul pare a fi faptul că trebuie să plecați într-o mică deplasare, iar tu pari a fi mereu persoana care ține în loc restul familiei.

Taur

De dimineață vei fi nevoită să te confrunți cu o mică problemă însă vei reuși să te scapi destul de repede de aceasta. Restul zilei nu anunță nimic foarte intresant și va trece la fel ca multe altele.

Gemeni

Indiferent de ce anume vrei să faci, nu trebuie să te grăbești și indicat ar fi să faci pași cât mai mici pentru a putea ajunge acolo unde îți dorești. Graba nu este cea mai bună soluție pentru a rezolva problemele care le ai pe cap, așa că încearcă să fii prudentă.

[citeste si]

Rac

Azi te vei concentra mai mult pe aspectele ce țin de viața ta persoanlă însă nici slujba nu cade pe locul doi. Uneori, reușești să te ocupi de mai multe treburi deodată și se pare că azi este una dintre zilele în care faci acest lucru mai mult decât de obicei.

Leu

În ultima perioadă ți-ai cam făcut de cap, iar acum ești nevoită să plătești pentru asta. Nu mai lăsa zilele să treacă fără să faci măcar un un efort pentru a ajunge acolo unde îți dorești, altfel vei avea de pierdut mai mult decât îți poți imagina.

Fecioară

Viața ta pare să fie destul de dată peste cap, iar azi acest lucru va fi mai evident ca niciodată. Încearcă să te aduni și nu lăsa stările de stres și griji să pună stăpânire asupra ta. Dacă simți că e nevoie să faci acest lucru, ar fi bine să apelezi la sfatul uneia dintre rudele tale.

Balanță

Azi vei fii foarte activă din punct de vedere fizic. Ești hotărâtă să ai un stil de viață care să fie cât mai sănătos și începi să depui numeroase eforturi în această direcție. Se pare că ești foarte hotărâtă și nu mai vrei să lași să treacă nici măcar o zi fără să nu faci ceva în acest scop.

Citeste mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel