Horoscop, duminică, 26 august 2018

Horoscop. Berbecii să se bucure de această zi pentru a ieşi în lume şi a se simţi bine. Gemenii se vor simți ciudat printre oameni, deşi, din fire, sunt sociabil şi comunicativ, dar azi parcă nu-și găsesc locul nicăieri.

Horoscop, 26 august 2018, BERBEC

Bucură-te de aceasta zi pentru a ieşi în lume şi a te simţi bine. Ai chef de distracţie şi te comporţi ca un copil lipsit de griji care vrea să se joace. Exact aceasta este starea perfectă a acestei zile: joaca! Fii liber să faci ce vrei, să mergi oriunde te cheamă inima, să nu ţii cont de limite şi restricţii, şi să încerci lucruri care nu s-ar cuveni vârstei tale. Dar cine decide ce se cuvine şi ce nu? Fă ce vrei, fii liber să descoperi lumea prin ochii de copil, pentru că în adâncul sufletului mai există încă un puşti pus pe şotii care aşteaptă să se manifeste în voie. Scoate-l la lumină!

Horoscop,26 august 2018, TAUR

Ai alături de tine o persoană cu picioarele pe pământ care te mai trage uneori de mânecă, pentru a nu zbura doar pe valurile fanteziei, aşa cum ţi-ar plăcea ţie să fie lucrurile. E foarte realist, poate prea realist şi-ţi mai taie elanul creator, dar uneori e bine să te trezeşti la realitate şi să vezi lucrurile exact aşa cum sunt. El te ajută să fugi de iluzie, de visuri absurde, de perspective mult prea frumoase ca să fie adevărate, deci ascultă cu atenţie ce-ţi spune. El vorbeşte din experienţă, pentru că a fost şi el ca tine şi ştie să te îndrume acum în aşa fel încât să nu rătăceşti pe căi imposibil de atins.

Horoscop, 26 august 2018, GEMENI

Te simţi ciudat printre oameni, deşi, din fire, eşti sociabil şi comunicativ, dar azi parcă nu-ţi găseşti locul nicăieri. Chiar dacă excelezi în domeniul comunicării, nu ai parte de interlocutori prea volubili, şi te fac şi pe tine să te retragi în banca ta. Uneori e de preferat să taci decât să legi conversaţii fără rost, deci economiseşte energia pe care ai consuma-o pentru cine ştie ce efort de convingere. Caută alte preocupări care să merite atenţia ta, dacă vezi că discuţiile tale seamănă cu un dialog cu surzii.

Horoscop, 26 august 2018, RAC

Fii cinstit cu tine însuţi şi analizează mai atent dacă eşti în stare să duci mai departe planul început. Dacă ai ajuns într-un impas, caută atent unde se află greşeala şi recunoaşte-o, pentru că n-are rost să ascunzi gunoiul sub preş. Om eşti şi tu şi a greşi e omeneşte, deci acceptă-ţi slăbiciunile şi limitele aşa cum sunt ele, fără a o face pe grozavul. La fel ca orice om mai calci alături, mai faci gafe infantile, dar pe care le poţi repara imediat. Primul pas e să priveşti adevărul în faţă cu realism, să nu-l mai respingi cu atâta vehemenţă. Tu ai comis-o, deci recunoaşte-ţi vina şi pune mâna pe unelte ca să redresezi situaţia prin forţe proprii.

Horoscop, 26 august 2018, LEU

Nu mai alerga după cai verzi pe pereţi! Vei auzi îndemnul acesta din mai multe direcţii şi când mai multă lume îţi spune că visezi, poate ar fi bine să te trezeşti la realitate. Poate mergi într-o direcţie iluzorie, care nu duce acolo unde ar trebui, ci te afundă şi mai mult în visare, de aceea ţine cont de cel din preajma ta care îţi prezintă adevărul în cea mai lucidă şi clară formă. Ar fi culmea să nu-l vezi şi să continui să spui că totul e roz şi uşor, ca în imaginaţia ta. când se vede de la o poştă contrariul. Ca atare deschide ochii şi urechile cât mai repede!

Horoscop, 26 august 2018, FECIOARĂ

Toată viaţa eşti judecat şi judeci, deci nu mai pune la suflet ce spune lumea, pentru că aşa e gura lumii: slobodă. Azi eşti lăudat şi apreciat, mâine eşti criticat şi etichetat, dar din toate acestea înveţi să devii din ce în ce mai bun. Şi tu emiţi opinii greşite la adresa altora, şi alţii te analizează pe tine cu ochi sever, dar nu trebuie să transformi relaţiile cu ceilalţi într-un continuu perdaf. Mai bine te bazezi numai pe fapte concrete, pe realitate, pe adevăr, pe lucrurile foarte bine cunoscute care nu lasă loc de interpretări, şi aşa nimeni nu se va simţi vinovat de nimic.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel