George Maior: Printre parlamentari nu există ofiţeri acoperiţi

maior
maior

Directorul SRI, George Maior,  a acordat un interviu postului Digi24 despre raporturile cu mediul politic, despre reforma internă, dar și despre situația lui Omar Hayssam.

George Maior va răspunde întrebărilor adresate de realizatorul emisiunii "Imparţial", Luca Niculescu, şi va vorbi despre faptul că printre parlamentari nu există ofiţeri acoperiţi, dar va evoca şi riscul terorist în creştere, precum şi acţiunile întreprinse de SRI pentru combaterea lui. Interviul va fi transmis de Digi 24, de la orele 22,00.

Despre  Omar Hayssam, directorul SRI afirmă că: "Este încă în închisoare. Să vedem ce se întaâmplă, e bine ca s-a încheiat acel acord care va continua, e un individ condamnat pentru terorism în România, se ştie acest lucru. E în interesul serviciului şi al ţării de a-l aduce înapoi pentru a-şi ispăşi pedeapsa aici", spune directorul SRI.

De asemenea, George Maior va vorbi și despre schimbările din  SRI din ultimii ani. "Media de vârstă a serviciului e de 36 de ani, mulţi s-au pregătit în centre de performanţă extraordinare din ţară sau străinătate, sunt cuplaţi la un sistem informaţional specific organizaţiilor în care stăm. Nu există nici o problema interioară în serviciu, spre disperarea unora", declară Maior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel