Fotografiile "vii" au devenit o realitate. Cum poți obține un clip video dintr-o poză veche

Fotografiile "vii" au devenit o realitate. Cum poți obține un clip video dintr-o poză veche  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Fotografiile "vii" au devenit o realitate. Cum poți obține un clip video dintr-o poză veche / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Site-ul MyHeritage oferă posibilitatea să obții clipuri video cu persoanele dragi din fotografiile vechi.

Fotografiile "vii" sunt deja o realitate. Site-ul MyHeritage știe cum să "învie" nu doar portretele foto, ci chiar şi desenele. Acest lucru poate fi făcut absolut gratis: este nevoie doar să fii înregistrat pe site și să încarci o poză. După prelucrare, poza se transformă într-o imagine video de 15 secunde, care poate fi descărcată.

O poză a fost publicată de o locuitoare a Australiei, care a scris că mama sa a decedat de tânără și că este ceva minunat să o poată vedea în asemenea ipostază, de parcă ar fi în viaţă. 

Unii utilizatori s-au grăbit să încerce aplicaţia pe obiecte neînsuflețite şi s-a dovedit că pot fi puse în mișcare orice lucruri ce se aseamănă cu fața unei persoane. Deep Nostalgia este o tehnologie computerizată, creată de o firmă din Israel, precizează Publika. Poți încerca AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel