Firea, reacție după acuzațiile din PNL: Spun atâtea lucruri trăznite! Sunt jignită

Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Gabriela Firea FOTO AGERPRES

Gabriela Firea a reacționat după acuzația lansată de PNL la adresa PSD. 

- Am văzut, în rândul liberalilor, această acuzaţie că, dacă nu ar fi fost Congresul, PSD nu ar fi depus moţiunea de cenzură. Că, de fapt, este o mişcare de forţă pe care Marcel Ciolacu vrea să o arate în faţa membrilor de partid.

"Doamne, dar liberalii spun atâtea lucruri trăznite, în ultima perioadă, încât nu mă mir că au făcut o astfel de afirmaţie. Eu aş vrea să răspundă de ce nu dublează alocaţiile? De ce nu măresc pensiile? De ce Guvernul PNL îi apară pe pedofili, ascunzându-se după tot felul de chiţibuşuri juridice şi nu le pasă de victimele violenţei asupra minorilor? De ce nu s-a lucrat tot anul la centura ocolitoare a Capitalei? Ieri, premierul ne-a anunţat, cu foc de artificii, că încep lucrările. De ce? La aceste întrebări să răspundă.

Moţiunea este cât se poate de legitimă şi va trece pentru că, din păcate, Guvernul PNL nu a luat niciuna dintre măsurile sanitare benefice populaţiei, care au fost luate în lumea civilizată. Nu s-a testat, nu s-a izolat, s-a făcut totul pompieristic. Când am propus un program de testare pentru Bucureşti, am fost blocată. Acum, la fel cu  programul pentru plasmă sanguină, stimularea donatorilor, mi se pun piedici, sunt jignită", a declarat Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel