Firea îi ia apărarea lui Becali, dar îl atacă pe Tăriceanu

firea_becali
firea_becali

Fostul realizator TV, Gabriela Vrânceanu Firea i-a luat apărarea lui Gigi Becali, dar în același timp l-a atacat pe Călin Popescu Tăriceanu, în dezbaterea privind candidatura latifundiarului din Pipera la alegerile parlamentare, pe listele PNL.

Gabriela Vrânceanu Firea i-a acuzat de ipocrizie pe criticii lui Becali, din PDL sau din PNL la Realitatea TV.

 "Când domnul George Becali bea un spriţ lângă Băsescu nu am auzit niciun lider al PDL să se dezică de el. Acum, pentru  că Gigi Becali s-a alăturat USL-ului, sunt voci din tabăra cealaltă care exprimă o ipocrizie", a spus Firea.

 "Chiar sunt şi doi trei liberali care spun că preferă să numere ideile oamenilor şi nu oile. Cred că este o ipocrizie", a mai declarat Firea.  Fosta jurnalistă făcea referire la o declaraţie a lui Călin Popescu Tăriceanu referitoare la Becali. Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, declarase marţi, răspunzând unei întrebări legate de George Becali, că preferă să rămână “demodat” şi să creadă în valori şi principii, respectiv în oamenii care manipulează ideile şi nu în cei care manipulează oile.

 Firea a apreciat că Becali, care îi este naş de cununie, nu era "utilizat la adevărata lui valoare" în Parlamentul European şi a enumerat câteva calităţi ale acestuia: "este realmente credincios, este familist îşi iubeşte soţia şi fetele".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel