Dolj: Accident rutier soldat cu o victimă, produs de o mașină în care s-ar fi aflat Gigi Nețoiu

O femeie în vârstă de 75 de ani a decedat, duminică seară, în urma unui accident rutier, produs în Perişor-Dolj, din cauza carosabilului umed şi a întunericului. Potrivit unor martori, în mașina implicată în accident s-ar fi aflat omul de afaceri Gigi Neţoiu. Poliţia declară că în autoturism erau două persoane - şoferul unei firme bucureştene şi o alta, despre care nu a putut oferi detalii.

Potrivit Mediafax, un accident rutier s-a produs duminică seară în jurul orei 18.00, în localitatea doljeană Perişor, soldat cu decesul unei femei. Un autoturism Mercedes, care aparţine unei firme din Bucureşti a lovit în plin femeia, care mergea pe marginea drumului.

Imediat după producerea accidentului, rudele vitimei au venit la faţa locului şi au spus că şoferul maşinii respective ar fi fugit de la locul faptei.

"Imediat după accident, a ieşit unul din maşină, şi-a tras gluga pe cap şi a fugit. Vrem ca Poliţia să ne arate şoferul. Venea cu viteză şi mi-a omorât bunica", a declarat o rudă de-a victimei.

Alţi localnici susţin că în maşina respectivă se afla şi Gheorghe Neţoiu, candidat din partea PP-DD pentru un mandat de deputat în Colegiul 1 din Dolj.

"Am dat personal mâna cu Neţoiu. L-am întrebat: Ce făcuşi, dom’ne, o omorâşi pe femeie? Mi-a zis: Asta e!", a declarat unul dintre apropiaţii victimei.

Rudele victimei, sosite la fața locului, au lovit cu pumnii şi cu picioarele geamurile şi portiera maşinii, iar ca să scape din mânia acestora, cei din maşină au fost nevoiţi să demareze în trombă.

Polițiștii nu confirmă că în mașină ar fi fost și Gigi Nețoiu. EI spun că în autoturism se aflau două persoane, între care şi şoferul, care au fost duse la audieri.

"Accidentul a avut loc în jurul orei 18.00, în localitatea Perişor. O femeie de 75 de ani a fost lovită mortal de o persoană de 36 de ani, cu domiciliul în Bucureşti, care conducea o maşină a unei firme din Bucureşti. La faţa locului, au fost găsite două persoane care ocupau autoturismul în momentul producerii accidentului, iar în urma audierii acestora, dar şi a altor doi martori, a rezultat că unul dintre ei, care este şofer la firma respectivă, a condus autoturismul", a declarat Adrian Căpraru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

În urma testării șoferului cu aparatul etilotest a rezultat că acesta nu consumase alcool.

Autoturismul implicat în accident făcea parte dintr-o coloană de mașini, care se întorcea de la lansarea unor candidaţi la alegerile parlamentare de la Calafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel