Dezvirginarea după preotul Munthiu: „Ți-am făcut cel mai frumos cadou de ziua ta, Danuțule! Ești femeie acum!

Preot acuzat de abuz sexual. Daniela Prunea a povestit într-o scrisoare de 40 de pagini despre abuzurile pe care le-a suferit. De Ce News vă prezintă declarațiile șocante prin care preotul încearcă să își justifice comportamentul, așa cum reies din scrisoarea Danielei, publicată de oradesibiu.ro
Munthiu a adăugat: Ți-am făcut cel mai frumos cadou de ziua ta, Dănuțule! Ești FEMEIE acum! Pentru mine, însă, începuse zbuciumul: €œNu mai sunt fecioară! Cine o să se mai căsătorească cu mine?”

Alte „expresii de duh” de-ale lui TH: ”O să vezi tu! De-acum ai experiență, îi alegi tu pe măsură pe cei pe care-i vrei!” Eu te-am dezvirginat! O SĂ MĂ ȚII MINTE, DĂNUȚULE, TOATĂ VIAȚA!” Da, îl țin minte, într-adevăr!  Ideea de mânăstire îmi dispăruse complet. Simtisem că nu mai merit nimic! Nu mai puteam fi fecioară la altar, în ziua nunții, în fața lui Dumnezeu! Mă dezgustă cine eram. Nu mai eram fetița cuminte care crezusem eu că eram. Acest monstru mă transformase, cu o minciună, într-o femeie, în 5 minute, într-o mașină, fără să simț nimic...fără să-mi dau bine seama de ce mi se întâmplase, fără să-mi ofere plăcerea unui act sexual (se pare că el era singurul care se simțea bine). Oricum, îmi amintesc că nu mai pusesem preț pe corpul meu de-atunci și-am considerat c-am meritat toate relele care mi sau întâmplat ulterior. M-am simțit murdară!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel