Decizie surprinzătoare luată de Gigi Becali, în închisoare

Gigi Becali a identificat soluția care-i va reduce pedeapsa pe care o ispășește la Penitenciarul Jilava, după ce Judecătoria Sectorului 5 a respins, marţi, cererea de schimbare a regimului de detenţie din semideschis în deschis.

Potrivit România TV, Gigi Becali şi-a mandat avocaţii să facă demersurile pentru a-şi putea continua studiile universitare întrerupte în 2007.

Gigi Becali a urmat în perioada 2005-2007 cursurile de zi ale Facultății de Drept a Universităţii Ecologice, pe care le-a abandonat, însă, în anul III, motivul oficial fiind lipsa timpului, întrucât obligaţiile politice, sportive şi de afaceri nu sufereau amânare.

Nutrind speranța că, ulterior, va obţine o reducere a pedepsei de trei ani de închisoare, Gigi Becali vrea din nou la școală, informația fiind confirmată de unul din avocații finanțatorului echipei Steaua, Bogdan Bărbuceanu.

"Am avut o discuţie cu profesorul Mircea Duţu de la Facultatea de Drept, din cadrul Universităţii Ecologice, unde domnul Becali a făcut primii doi ani, pentru ca el să-şi continue studiile. Poate să studieze de la distanţă. Se poate prezenta la examene, în măsura în care i se va permite să părăsească penitenciarul, dar poate susţine examen şi în cadrul penitenciarului. Aceste studii ajută la o eventuala cerere de reducere a pedepsei, fac dovada unei bune conduite în interiorul penitenciarului", a declarat Bogdan Bărbuceanu, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel