Curtea de Apel a desființat o sentință incredibilă: Primăria Capitalei ar fi putut intra în blocaj financiar

Curtea de Apel București a desființat o sentință incredibilă care ar fi putut băga Primăria Capitalei în blocaj financiar.

Judecatorii Ion Popa și Antonela Bratuianu, de la Curtea de Apel București, a dat o lectie de drept judecatoarei Evelina Oprina de la Tribunalul București – sectia a V-a Civila, cea care obligase Primaria Capitalei la plata unor depagubiri colosale, de circa 170 milioane euro, printr-o sentință civilă data la 5.07.2011 în favoarea vestitului afacerisomului de afaceri Costica Constanda, scrie luju.ro.

Sentința îi acorda lui Constanda despăgubiri uriașe, pentru complexul imobiliar cunoscut sub numele satul Francez din Capitală, dar nu condiționa și returnarea acestuia concomitent cu acordarea despăgubirilor.

Judecatorii Ion Popa și Antonela Bratuianu, de la Curtea de Apel București, au admis apelul și au desființat în tot sențina Evelinei Oprina, diminuand considerabil cuantumul despăgubirilor, de la 170 milioane de euro, la circa 117 milioane euro și au condiționat prin decizie ca în schimbul despăgubirilor, Costică Constanda să returneze complexul imobiliar satul Francez către Primăria Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel