Cum va fi vremea în următoarele patru zile

vremea
vremea

Vremea deosebit de caldă din ultimele zile se va menţine în mai toate regiunile, cu excepţia estului ţării. Începutul lunii mai aduce temperaturi maxime de 19 grade în nordul Moldovei şi 30 de grade în sud-vestul Olteniei, scrie rtv.net.

În prima zi de Paşte instabilitatea atmosferică va fi puţin mai accentuată îndeosebi după-amiază şi seara, când se vor semnala înnorări temporare şi local averse şi descărcări electrice, în sudul  şi sud-estul ţării. În Capitală sunt prognozate 27 de grade.

Luni vremea va fi din nou foarte caldă, cu excepţia regiunilor din est. La amiază aşteptăm maxime cuprinse în general între 20 grade în sudul şi în nordul litoralului şi 29 grade în Banat. Instabilitatea atmosferică se manifestă şi în vest şi în sud-vest, precum şi în Carpaţii Occidentali şi Meridionali, unde norii se înmulţesc temporar şi mai ales în a doua parte a zilei, pe arii restrânse, vor fi averse şi descărcări electrice. În Capitală vântul va sufla slab şi vor fi în jur de 26 de grade.

Marţi temperaturile vor fi puţin mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă. Maximele termice se vor situa aşadar între 20 grade pe litoral şi cel mult 29 grade tot în Banat. În vest sunt condiţii de ploi slabe. În Bucureşti temperaturile pot ajunge la 27 de grade Celsius.

Cer senin şi vreme caldă vor fi şi miercuri în toate regiunile. Vântul e mai alert în sud şi la munte, iar maximele sunt de la 19 la 28 grade.

Spre sfârşitu săptămânii cresc şansele de apariţie a ploilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel