Cui au mulțumit Aspazia, Predescu și Gaspar, la ceremonia de la CCR

Lacrimi și rememorări emoționante la ceremonia de încheiere a mandatelor pentru cei trei judecători de la Curtea Constituțională -  Acsinte Gaspar, Ion Predescu și Aspazia Cojocaru (prima femeie judecător la CCR) - cărora le expiră oficial mandatul în data de 8 iunie.

Evenimentul, organizat, joi, în sala de ședințe publice a Curții Constituționale, a prilejuit celor trei judecători să-și exprime mulțumirile față de toți cei care au contribuit la buna desfășurare a activității lor, iar personalului CCR și colegilor judecători să le ofere lui Acsinte Gaspar, lui Ion Predescu și Aspaziei Cojocaru mai multe daruri de rămas bun.

Potrivit pesurse,ro, Aspazia Cojocarul a ținut să spună ce mult a contat Adrian Năstase în viața ei, Ion Predescu ce a însemnat CCR-ul pentru el și cum împreună cu președintele CCR Augustin Zegrean au scris pasaje întregi din actuala Constituție pe vremea când erau parlamentari, dar și legea de organizare a CCR, în timp ce Acsinte Gaspar a mulțumit corpului de magistrați asistenți, precum și conducătorului auto care l-a deservit în cei 9 ani și care l-a salvat de la moarte.

Cei trei magistrați ai Curții Constituționale care și-au încheiat mandatul vor fi înlocuiți, din 10 iunie, de către Daniel Morar, Mona Pivniceru şi Valer Dorneanu.

Noii judecători ai CCR au fost numiți astfel: Daniel Morar, de către preşedintele României, Mona Pivniceru, din partea Senatului, şi Valer Dorneanu, desemnat de Camera Deputaţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel