EXCLUSIV  COLECTIV. Ponta: ”Vlad Voiculescu și-a făcut un film plătit din bani publici. Pentru mine asta este șocant”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Liderul PRO România, Victor Ponta, a vorbit despre succesorii săi, Dacian Cioloș și Vlad Voiculescu, și despre măsurile luate pentru a îndrepta situația marilor arși din România.

„Ponta a plecat, a fost Colectiv, OK. A venit după mine domnul Cioloș, a venit cu ministrul Vlad Voiculescu. Eu am fost convins, n-am mai verificat, dar am fost convins că primele lucruri pe care le-au făcut Cioloș și Voiculescu au fost în București, în Iași, în Cluj, în Timișoara și-n Craiova câte o secție de 3-4-5 mari arși beton, cele mai bune”, a spus Victor Ponta.

Filmul „Colectiv”, subiect controversat

„În schimb, domnul Voiculescu a luat 3-4 milioane euro și și-a făcut un film cu care candidează pe la festival pe afară. Filmul este plătit din bani publici, nu e din bani privați”, a transmis fostul premier. „Filmul ăsta cu Colectiv?”, a întrebat Bogdan Chirieac.

„Da, este din programul național pentru susținerea cinematografiei. Problema e cu banii ăia... nu mai bine făceai o secție în București sau una la Iași și-l duceam pe bietul medic care a încercat să salveze pacienții în 15 minute la Iași? Pentru mine asta este șocant”, a încheiat Ponta.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel