Cine este Dana Blându, învățătoarea de la Maria Rosetti, care ar fi cerut bani pentru cadouri

Dana Blându este numele  învățătoarei  de la Școala 10 "Maria Rosetti" din Capitală care a fost înregistrată în timp ce le cerea părinților bani pentru cadouri de Crăciun. Contactată de realitatea.net, aceasta a refuzat să facă declarații legate de materialul video în care apare, mulțumindu-se să ne ureze Sărbători Fericite și să precizeze că "există percepții diferite asupra celor întâmplate".  Inspectoratul Şcolar al Capitalei  a sesizat, luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, în legătură cu presupusele fapte penale săvârşite de învăţătoarea Dana Blându.

Potrivit sursei citate,  Dana Blându și-a început cariera didactică în 1983 și activează nu doar în sistemul de învățământ de stat, ci și în cel privat.

 Dana Blându este managerul și fondatoarea unui afterschool cu două sedii în zone rezidențiale ale Capitalei, pe care spune că l-a deschis din dorința de a reforma sistemul de educație. "Mi-am dorit dintotdeauna sa pun bazele unei scoli private. Deseori m-am gandit la ce ar trebui schimbat in invatamantul romanesc. De multe ori am «visat» la spatii moderne, la material didactic adecvat, la activitati didactice atractive, la alt tip de relationare intre copii si invatator sau intre scoala si familie. Drept urmare, am inceput sa caut solutii", a spus învățătoarea într-un interviu acordat în 2012.

Potrivit site-ului Şcolar AS, tariful lunar practicat este de 650 de lei pentru after school şi, respectiv, 800 de lei pentru şcoală primară, care creşte în cazul celor care doresc să fie asigurate masa şi transportul. În ofertă apare şi serviciul before school, care costă 500 de lei pe lună. Tot pe site-ul şcolii private se precizează că aceasta are ca parteneri cadre didactice de la mai multe şcoli şi licee bucureştene, inclusiv de la Şcoala nr. 10. Persoana de contact menţionată pe acelaşi site este chiar învăţătoarea Dana Blându, relatează Mediafax.

 Deocamdată ancheta nu poate continua, din cauză că Dana Blându nu se află în București în această perioadă. De asemenea, încercând să accesăm site-ul scolar AS, marți dimineața,  am constatat că acesta nu mai poate fi accesat, fiind blocat de administrator.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel