Chirieac, predicție de coșmar pentru USR dacă pleacă Clotilde Armand

Analistul politic Bogdan Chirieac consideră că USR riscă să se dezmembreze în cazul în care Clotilde Armand va decide să părăsească partidul după ce soțul ei, Sergiu Moroianu, a fost exclus din formațiunea condusă de Nicușor Dan.

"Am impresia că USR e înregistrat ca partid politic, dar de fapt toți de acolo sunt pe persoană fizică. Nu e o unitate de partid. Fiecare e cu el acolo. E chiar o formațiune cu totul specială. Forța acestui partid, cel puțin forța de comunicare, este d-na Clotilde Armand. Fără d-na Clotilde Armand, USR nu mai are niciun chichirez. (...) Eventuala retragere a d-nei Clotilde Armand, după gestul făcut față de soțul dânsei, riscă să dezmembreze USR. Cu Soros, fără Soros, rămâne fără oameni", a declarat Bogdan Chirieac, sâmbătă seară, la România TV, în contextul unei discuții care viza tensiunile din USR. 

Reamintim că Sergiu Moroianu, soțul lui Clotilde Armand, a fost exclus, vineri seara, din USR cu majoritatea de voturi. Decizia vine după ce Sergiu Moroianu a lansat acuzații grave legate de grupurile de interese în partidul lui Nicușor Dan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel