Urmărește emisiunea live


Ce le-a urat Năstase procurorilor supărați că nu a fost cazat la pediatrie

adrian-nastase1
adrian-nastase1

Trimiterea în judecată a medicului Șerban Brădișteanu doar pentru vina că l-a îngrijit "ca pacient" pe Adrian Năstase, este "regretabil și revoltător", a scris fostul premier pe blog. Năstase speră doar ca acei procurori DNA, implicați în acest dosar, să nu aibă nevoie de servicile unui cardiolog și să nu-l găsească.

Adrian Năstase susține ironic, într-o postare pe blogul personal intitulată "Brǎdişteanu şi campania electoralǎ a lui Bǎsescu", că procurorii DNA sunt supărați că, în luna iunie, nu a fost "cazat" la pediatrie, ci la secția de cardiologie de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

"Scriam miercuri cǎ, în actuala campanie electoralǎ, liderii PDL au dispǎrut şi cǎ au rǎmas pe teren, în locul lor, procurorii DNA. Am avut dreptate. Dupǎ mai mult de cinci luni şi în ultima sǎptǎmânǎ de campanie electoralǎ, procurorii DNA au finalizat un nou dosar „important” – dosarul medicului Brǎdişteanu, acuzat cǎ m-ar fi „favorizat” la spitalul Floreasca. Nu au contat expertizele de la institutul medico-legal, nu a contat faptul cǎ la internare aveam tensiune 23, nu a contat cǎ eram pacientul sǎu şi cǎ urma sǎ efectuez la dânsul o operaţie pe cord deschis, la fel ca mama mea, ei bine, procurorii au fost „supǎraţi” cǎ nu am fost „cazat”, ştiu eu, la secţia de pediatrie şi cǎ am fost internat la secţia de chirurgie a doctorului Brǎdişteanu, unde am fost consultat, de altfel, de toţi medicii cardiologi din spital", notează Năstase.

Fostul prim-ministru critică decizia procurorilor DNA de a-l trimite pe medicul Brădișteanu pentru că i-a asigurat îngrijire medicală și îi îndeamnă pe români să meargă duminică la vot. "Mi se pare revoltǎtor. Înţeleg cǎ eu sunt o ţintǎ pentru Bǎsescu şi pentru oamenii lui dar este inacceptabil sǎ fie pedepsit un medic pentru singura vinǎ de a mǎ fi îngrijit ca pacient. Sper ca niciodatǎ vreunul dintre procurorii respectivi sǎ nu aibǎ nevoie de un chirurg cardiolog şi sǎ nu-l gǎseascǎ… Iar pentru cǎ tot vorbim de campanie electoralǎ, nu uitaţi sǎ mergeţi duminicǎ la vot şi sǎ votaţi împotriva gǎştii lui Bǎsescu", conchide Adrian Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel