EXCLUSIV  Black Friday 2018, sondaj: Ţeapă sau chilipir: Românii au decis

black friday 2018
black friday 2018

Black Friday 2018. Peste 40.000 de cititori DC News au votat în sondajul momentului, despre Black Friday.

Black Friday 2018. Cu doar câteva ore înainte ca oamenii să intre în febra cumpărăturilor şi a goanei după reduceri, DC NEWS publică rezultatele unui sondaj care scoate la iveală opinia românilor despre fenomenul Black Friday. Cum în fiecare an apar nenumărate cazuri în care oamenii semnalează oferte false, produse scumpite artificial cu câteva zile înainte de Black Friday pentru ca, după reducere, să revină la preţul obişnuit, dar cu bulina roşie pe care scrie -45%, oamenii sunt sceptici în ceea ce priveşte ofertele din această zi.

Black Friday 2018. Cu toate acestea, însă, din primele minute site-urile de vânzări sunt luate cu asalt, unele se blochează din cauza numărului foarte mare de accesări, iar cei care nu sunt fanii achiziţiilor online aşteaptă, vineri, deschiderea magazinelor pentru a lua cu asalt raioanele cu electronice, electrocasnice, haine etc... Cu o singură întrebare pe buze: CÂT E REDUCEREA????

Black Friday 2018. DC NEWS a întrebat, în cel mai recent sondaj, dacă BLACK FRIDAY este sau nu ţeapă. Iar cifrele sunt cât se poate de clare: Au votat 41.213 cititori, dintre care 64,85% (26.728) au spus că BLACK FRIDAY este ţeapă, în timp ce 35,15% (14.485) au spus că nu este ţeapă. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel