BLACK FRIDAY 2018. Reduceri de mii de lei la cele mai dorite produse. Chiar și la mașini!

BLACK FRIDAY 2018. Reduceri de mii de lei la cele mai dorite produse. De Black Friday, românii au o gamă de largă de produse de care sunt interesați și pentru care beneficiază, acum, de reduceri de mii de lei.

BLACK FRIDAY 2018. Reduceri de mii de lei la cele mai dorite produse. Majoritatea magazinelor din România organizeaza Black Friday pe 16 noiembrie, anul acesta. Altex dă startul mai devreme cu reduceri la produse electrocasnice, telefoane/tablete, laptopuri și PC-uri, TV/audio/video/foto, produse de înfrumusețare și pentru copii, articole de casă și grădină, chiar și masini! 

BLACK FRIDAY 2018. Reduceri de mii de lei la cele mai dorite produse. Românii vor găsi telefoane cu reduceri de până la 1300 de lei. De asemenea, vor putea beneficia de reduceri de 700 de lei pentru o bicicletă electrică, 600 de lei pentru un smartwatch sau un Smart TV și 500 de lei pentru un laptop.

BLACK FRIDAY 2018. Reduceri de mii de lei la cele mai dorite produse. PayU România estimează că 35% din valoarea totală a tranzacțiilor procesate de Black Friday, în România, va proveni din plățile făcute cu un card în rate fără dobândă. Plata cu un singur click va avea și anul acesta o pondere importantă în prima parte a zilei de 16 noiembrie, datorită faptului că prin această metodă de plată consumatorii pot plăti rapid și în siguranță, asigurându-se astfel că obțin produsul preferat. 

BLACK FRIDAY 2018. Reduceri de mii de lei la cele mai dorite produse. Anul trecut, în platforma PayU au fost înregistrate tranzacții din 70 de țări. Persoane din Pakistan, Cipru sau Rusia au cumpărat produse de pe site-urile românești care au avut promoții de Black Friday.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel