Black Friday 2018 iPhone X 61 lei. Orange, greșeala se plătește

Black Friday 2018. Orange, înainte de Black Friday 2018, a făcut o greșeală care i-a bucurat pe români: a vândut iPhone X cu 61 Lei!

Black Friday 2018. Este vorba despre un iPhone X de 256 Gb. Orange și-a dat seama de greșeala făcută, dar până să o repare, oamenii au dat comenzi pe site. Orange va onora comenzile, dar doar în cazul celor care au făcut comandă pentru un singur telefon, nu și în cazul lor care au cerut mai multe bucăți. Există voci care spun că nu a fost o greșeală, ci o mișcare intenționată pentru ca oamenii să afle că Orange organizează Black Friday 2018.

Black Friday 2018. Compania de telefonie mobilă a transmis următorul mesaj vizavi de eroarea făcută:

"În urma unei erori, în cursul zilei de astăzi, pe site-ul orange.ro au fost publicate anumite produse din gama Apple cu preţuri de vânzare eronate. Pentru noi este foarte importantă experienţa clienţilor, astfel toate comezile înregistrate în urma acestei situaţii vor fi onorate”.

Când începe Black Friday la Orange?

Orange a spus start reduceri de Black Friday 2018.

Voucher Orange de Black Friday 2018!

Surpriza pentru clienții Orange și nu numai este voucherul special de Black Friday, disponibil pe site-ul oficial. În baza acestuia se vor acorda reduceri de 10% din valoarea totală a comenzilor efectuate în cadrul campaniei de Black Friday, reducere cumulată cu ofertele specifice acestui eveniment. Practic, Orange oferă un discount bonus special pentru clienții din Vinerea Neagră.

Voucherele Orange de Black Friday vor putea fi folosite începând cu o zi înainte, când clienții vor avea acces la oferta Orange Black Friday, însă doar la cumpărarea a cel puțin un telefon mobil cu activarea sau prelungirea unui abonament pentru o perioadă de 2 ani, conform comunicatului oficial.

Accesorii și telefoane la reducere de Black Friday 2018 la Orange!

Pe lângă reducerea bonus oferită prin intermediul voucherului de 10%, Orange pune la bătaie reduceri record, specifice Black Friday 2018, atât la telefoane cât și la accesoriile disponibile în shop. Clienții sunt sfătuiți să își creeze din timp un cont pe site-ul oficial al operatorului dacă nu au deja unul, astfel încât comenzile să fie create și procesate în timp util.

Procedura unui weekend prelungit de Black Friday a fost aplicată și anul trecut de Orange, astfel încât clienții să poată profita din timp de stocurile generoase și de ofertele puse la bătaie de operatorul de telefonie mobilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel