Băsescu, despre Ponta: un preş. Despre negocierile PDL-PSD: dacă Guvernul dă banii cer demisia premierului

basescu-nasul-b1tv
basescu-nasul-b1tv

Preşedintele Traian Băsescu a fost prezent, miercuri seară, în emisiunea Naşul, de la B1TV, unde a atins subiecte precum relaţia dintre el şi preşedintele PSD, Victor Ponta, sau negocierile dintre PDL şi PSD pe marginea , Traian Băsescu a declarat că vu va tolera ca Executivul să plătească banii şi va cere demisia premierului dacă acest lucru se va întâmpla.

"Am câteva documente cu repartiţia banilor pentru PSD, informaţia, când au început negocierile. Au fost negocieri care au durat vrreo patru zile. S-a negociat în fază iniţială la nivelul şefilor de grupuri parlamentare, Toader cu Duşa, după care s-au dat unele linii de repartiţie a banilor şi, după patru zile, a şi fost transmisă premierului de grupul PDL solicitarea PSD ca să nu participe la vot. Asta a fost condiţia. Daţi-ne banii aceştia şi nu participăm la vot", a declarat preşedintele.

"Dacă Guvernul Boc ar da aceşti bani, public i-aş cere premierului Emil Boc demisia. Sigur, ar putea să şi-o dea sau nu, dar nu poţi să faci târguri de acest gen. Nu cu bani publici. Sunt convins că premierul nu va accepta un astfel de târg", a precizat Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel