Banciu: Becali, un dictator care manipulează trusturi de presă

Radu Banciu i-a luat apărarea lui Costin Ștucan, fost moderator al emisiunii Ora de ProSport. Cel din urmă spune că a fost suspendat din cauza patronului stelist, după ce Gigi Becali a fost filmat când îi transmitea lui Valeriu Argăseală ce schimbări să facă Reghemcampf. Banciu susține că Ștucan "a procedat absolut corect". 

Costin Ștucan spune că este adevărat tot ce s-a întâmplat, însă nu vrea să vorbească. El recunoște, astfel, că a fost concediat din cauza lui patronului Gigi Becali, după ce a fost filmat dându-i oridine antrenorului cu privire la ce schimbări să facă. Vezi aici filmarea. Ștucan mai spune că este posibil să aibă probleme și la ProSport. El a adăugat "Poate voi explica ceea mi s-a întâmplat în momentul când voi scrie o carte". În apărarea lui Șucan, Radu Banciu spune că este convins că jurnalistul a atacat Steaua în mod justificat și că nu crede a avut vreo intenție ascunsă. El are în vedere că nu Ștucan a filmat. În plus, Banciu spune că Gigi Becali "a devenit un dictator care a reuşit sa manipuleze trusturi de presă, păcat". 

"Ștucan nu mi-a dat impresia unui șpăgar"

Radu Banciu, realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu" de pe B1TV, fost realizator la Sport.ro spune "Şi eu aş fi făcut la fel în locul lui Ştucan. Mi se pare ca el a procedat absolul corect. Ştiu că a mai avut probleme de astea şi cand a fost la Telesport şi GSPTV. Eu am lucrat cu el, e un jurnalist foarte bun. Am lucrat cu el la Prosport, la adevăratul Prosport, cel din 1997. Faptul că a atacat Steaua sunt convins că a atacat-o justificat. Ştucan nu mi-a dat impresia ca este un şmecheraş din ăsta, un şpagar. Nu cred că a facut emisiuni cu vreo intenţie ascunsă. Atentie, nu Ştucan a filmat povestea cu Gigi Becali", potrivit Ziarul Ring.

"Gigi Becali- dictator de presă"

Radu Banciu critică modul în care unii șefi de redacţii aleg să-şi sacrifice oamenii pentru anumite interese. "Astea sunt motive pentru care merită sa fi dat afară. Dacă-ţi faci treaba şi îi deranjezi pe alţii e chiar mai bine decât să-ţi faci treaba şi să fii laudat. Nu e singurul caz. A mai fost si cel de la EVZ când au fost daţi afară că l-au criticat pe Gigi, pacat, ei au avut dreptate. Nu te poţi pune peste şefi. Gigi Becali a devenit un dictator care a reuşit sa manipuleze trusturi de presă, păcat. Rușine lor!".

Banciu și Mironică, școși din grilă pentru că deranjau

Radu Banciu şi-a adus aminte şi de episodul când emisiunea pe care o realiza cu Mihai Mironică la Sport.ro a fost scoasă din grilă. "Emisiunea pe care o făceam cu Mironică intrase în vacanţă. Când am revenit din concediu n-am mai facut-o. Nu ne-a sancţionat nimeni. Sigur emisiunea noastră deranja. Îi deranja pe Meme, pe Gigi Becali, dar nu s-au făcut niciun fel de presiuni, nimeni nu ne-a băgat niciodată pumnul în gură. Eu nu mă pot plânge ca trustul PRO mi-a făcut ce i-a făcut lui Ştucan. Gigi Becali nu mă poate interzice pe B1 TV".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel