Badea: După dispariția lui Băsescu, ticăloșia se va redistribui

Despre lovitura dată lui Traian Băsescu  de către CSM, cu privire la numirile Procurorului General și a șefului DNA, dar și despre situația critică în care se află România, a vorbit  Mircea Badea  în cadrul emisiunii În Gura Presei de marți seara.

 "Ticăloşia în ţara asta a ajuns la nişte cote... La un moment dat Băsescu va dispărea, chiar şi el e ca un om. Măcăr biologic şi la un moment dat va dispărea! Ţara asta este capabilă să genereze o cantitate imensă de ticăloşie!

Ce credeţi că se va întâmpla cu cantitatea asta atunci când Băsescu va dispărea? Politic sau fizicește. Eu cred că nu va dispărea cantitatea asta de ticăloșie. se va redistribui, se va reorienta, își va găsi noi cursuri ", a comentat acesta.

"Țara asra este distrusă de când este Băsescu președinte și va mai fi distrusă cât timp Băsescu va fi președinte. Băsescu trebuia dat jos. Nu s-a putut da jos  Băsescu din varii motive", a mai spus Badea.

De asemenea, Badea a continuat să afirme că "mă bucur că domnul Ponta nu a putut să o nominalizeze pe doamna Kovesi, ceea ce îmi place este că trebuie să se respecte procedura".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel