Autovit BLACK FRIDAY 2018, discounturi de până la 50% la peste 300 de autoturisme

Black Friday 2018
Black Friday 2018

Autovit BLACK FRIDAY 2018. Autovit.ro, cea mai mare platformă online din România destinată vânzării și cumpărării de mașini noi și rulate, organizează cea de-a cincea ediție de Black Friday, vineri, 16 noiembrie 2018.

Autovit BLACK FRIDAY 2018. Campania din acest an atinge cifre record: peste 300 de oferte de la dealerii parteneri Autovit.ro, reduceri de până la 50% pentru autoturisme, camioane și utilaje grele.

Black Friday a devenit o tradiție pentru Autovit.ro, care a organizat prima ediție dedicată autoturismelor, în 2013

În 2018, ofertele pregătite de partenerii Autovit.ro depășesc 300 de autoturisme de la cele mai căutate branduri de către români, precum Volkswagen, Opel, Audi, Dacia, Ford, Skoda, Mercedes și BMW. În plus, anul acesta, Autovit.ro pregătește și o serie de #superoferte, unde reducerile vor ajunge la până 50% pentru anumite autoturisme. Ca valoare a discount-ului, vor exista mașini și cu 20.000 euro mai ieftine decât în mod obișnuit.

Oferta de Black Friday este completată și de prețuri speciale pentru camioane și utilaje grele, cu reduceri de peste 30%, oferite de cei mai mari dealeri din domeniu

"Anul trecut, valoarea reducerilor de Black Friday a însumat peste 1 milion de euro, iar valoarea mașinilor scoase la vânzare a atins suma de 6,9 milioane de euro. Tocmai de aceea, anul acesta ne-am depășit limitele și am reușit să aducem alături o serie de parteneri noi și să creștem atât numărul ofertelor, cât și valoarea discounturilor.", a declarat Andrei Dumuța, Business Manager Autovit.ro.

Autovit BLACK FRIDAY 2018. Apetitul utilizatorilor români pentru autoturisme de Black Friday a crescut de la an la an, lucru care se poate observa și din traficul înregistrat în secțiunea de Black Friday în 2017 (197.000 de vizitatori unici), cu 181% mai mult comparativ cu ediția din 2016 și cu 60% mai mult decât numărul vizitatorilor într-o zi obișnuită.

Pentru a beneficia de ofertele de Black Friday, utilizatorii trebuie să parcurgă câțiva pași simpli: să sune la dealerul care propune oferta și să achite un avans pentru a rezerva mașina dorită.

Autovit BLACK FRIDAY 2018. Totodată, cumpărătorii se pot înscrie înainte de începerea campaniei, între 13 și 15 noiembrie, pe blackfriday.autovit.ro, completând formularul de pe pagină. Vor primi alerte prin email și SMS pentru a afla ce oferte sunt disponibile de Black Friday imediat ce campania începe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel