Au găsit o întreagă mașină îngropată în curtea pe care o decorau. Arhitecții, șocați de întâmplare (video)

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

O mașină a fost descoperită în curtea unei case, în timp ce arhitecții peisagiști săpau pentru un nou proiect. 

Autoritățile din Statele Unite ale Americii investighează circumstanțele neobișnuite din jurul descoperirii unui vehicul îngropat pe o proprietate rezidențială la aproximativ 30 de mile de San Francisco, în Atherton, California. Vehiculul a fost descoperit joi dimineață de către arhitecții peisagiști care lucrau la un proiect pentru actualul proprietar, potrivit unui comunicat de presă al Departamentului de Poliție Atherton, citat de CNN.

„Din cauza naturii necunoscute a motivului pentru care vehiculul a fost îngropat, câinii polițiști au fost chemați la fața locului”, a transmis departamentul. „Câinii care pot da de urma trupurilor umane au făcut o sesizare despre posibile rămășițe umane.”

Tehnicienii din San Mateo Crime Lab excavează în prezent vehiculul și spun că nu au fost găsite rămășițe umane în acest moment, a declarat poliția. Vehiculul a fost îngropat la patru până la cinci metri sub pământ, cu saci de beton neutilizați înăuntru, potrivit poliției Atherton. Investigatorii cred că a fost îngropat cândva în anii 1990, înainte ca actualul proprietar să ocupe casa.

Motivul și împrejurările în care a fost îngropată mașina sunt investigate în continuare de autorități.

O pensionară a lăsat o ţară întreagă fără net timp de 5 ore: "Habar n-am ce-i ăla internet, maică!"

O biată pensionară de 75 de ani a reușit, la un moment dat, să taie tot WiFi-ul din Armenia, ne informează The Guardian. Cum a fost posibil așa ceva? Imaginați-vă cum 3,2 milioane de utilizatori ai internetului rămân fără conexiune în mod simultan. Mai mult, ei sunt dintr-o singură țară, ceea ce înseamnă că întreg sistemul național fusese grav afectat. The Guardian relata, cu ceva timp în urmă, cum o femeie de 75 de ani a reușit, doar prin puterea mâinii ei, să lase întreaga Armenie fără internet timp de cinci ore.

Doamna în etate nici măcar n-a încercat să taie netul, pur și simplu s-a întâmplat să facă așa ceva. Pensionara respectivă încerca să mai facă rost de câte un bănuț în plus, motiv pentru care săpa în pământ după cupru. 

Bazilica de la Niculițel, descoperită din întâmplare după ploaie, lângă o groapă de gunoi

Declarată monument unic în Europa, Bazilica de la Niculițel este unul dintre cele mai importante monumente paleocreștine. Este păstrată așa cum a fost construită la începutul sec. IV. Descoperită în anul 1971, cripta martirică de secol IV este foarte frumos pusă în valoare, într-o clădire modernă, cu o pasarelă din sticlă și vitralii care îi înfățișează pe cei 4 martiri înhumați la Niculițel. Nu a fost profanată sau deschisă până în momentul descoperirii ei, ceea ce nu s-a întâmplat în multe alte locuri în care s-au găsit bazilici paleocreștine și unde mormintele au fost profanate. La Niculițel nu s-a întâmplat acest lucru, deoarece, în momentul în care s-a construit bazilica peste mormintele martirilor creștini nu s-a lăsat cale de acces spre acestea și s-au păstrat sub altar, total îngropate în pământ. Aici se găsesc rămășițele unor martiri creștini încă de la începutul secolului III, care, din păcate, au rămas necunoscuți, pentru că numele lor nu au fost menționate pe inscripții.

În urmă cu 51 de ani, Bazilica de la Niculițel era total îngropată în pământ, la o intersecție de drumuri de pe teritoriul comunei. Ploile torențiale din anul 1971 au scos la iveală cupola criptei martirice, care a fost îngropată secole de-a rândul. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel