Anunț șocant făcut de Reghecampf: Anamaria a pierdut sarcina

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

După victoria 2-0 cu Pandurii, antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a făcut o mărturie dureroasă: soția sa, Anamaria Prodan a pierdut sarcina și a fost operată.

"Băieţii au vrut să joace astăzi mai mult pentru mine, pentru că în ultimele zile am trecut prin nişte momente mai dificile în familie. Ana a pierdut sarcina şi a fost operată în această dimineaţă. Băieţii au fost lângă mine. Le mulţumesc foarte mult, au dat dovadă de caracter. Mă bucur foarte mult că am câştigat acest meci", a spus Reghecampf la Dolce Sport.

"Am făcut un joc bun astăzi, am fost agresivi, am fost tot timpul primii la minge. Mă bucur pentru Nikolici că şi-a revenit, mă bucur şi pentru Iancu după un meci bun... Este foarte important să terminăm acest campionat cu capul sus, în primul rând pentru ei.

Am impus acest ritm de la începutul campionatului şi am spus că e important să câştigăm acest meci. Nu contează dacă vom câştiga campionatul mâine sau săptămâna viitoare", a adăugat antrenorul "roș-albaștrilor".

Tehnicianul Stelei a vorbit şi despre posibila sosire a lui Adrian Mutu în Ghencea. "Mă bucur să aud că Mutu vrea să vină la Steaua. Este foarte important că îşi doreşte. Patronul trebuie să rezolve mai departe", a mai declarat Reghecampf.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel