Andreea Marin, reacție acidă în cazul morții Alexandrei: "Cum se mai privesc în oglindă?!”

Descriere foto:

Crima din Caracal este pe prima pagină a ziarelor. Potrivit DIICOT, în baza probelor ridicate din butoiul lui Gheoghe, rezultatul profilului genetic este al unei singure persoane, al Alexandrei Măceșanu. S-a ajuns la această concluzie după ce a fost comparat profilul genetic de pe oasele găsite în butoi cu profilul genetic găsit al părinților Alexandrei. 

Despre cazul care a îngrozit România a vorbit și Andreea Marin, care a reacționat dur: "Pun o întrebare: acestor „persoane" ce se aflau la celălalt capăt al firului când această fetiță înspăimântată a sunat cerând ajutor, probabil părinți și ei, le e bine în propria piele, știind la ce a condus indiferența și lipsa lor de omenie, pur și simplu? Cum au fost sancționați, pentru că au „ținut linia ocupată" fără niciun rost? Cum se mai privesc în oglindă și în ochii celor din jur?!".

Citește și Crime Caracal. Vladimir Beliș, fost șef INML: De ce bijuteriile nu s-au topit în butoi

"Suntem sătui de incompetenți, de scuze și de legi care permit mizeriei umane să se ascundă după ele, atunci când nu își fac treaba până la capăt sau cum ar trebui. De indolenți, de oameni fără suflete, de „șefi" la capătul celălalt al firului unde ar trebuie să se afle cei demni de a găsi soluții și a-ți dărui speranța și încredere", a mai spus prezentatoarea de televiziune.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27