Ambasadă Israel. Fost șef SRI are informații, dar nu poate ajunge la Cotroceni

Fostul Șef SRI, Costin Gerogescu a declarat că deține informații utile pentru Președintele României cu privire la posibila mutare a Ambasadei României la Israel. Dar nu a reușit până acum să treacă de consilierii lui Klaus Iohannis.

Costin Goergescu susține că informațiile deținute de el sunt culese la o întâlnire, la care a asistat, dintre fostul premier al României, Radu Vasile, și actualul premieri al Israelului, Benjamin Netanyahu. Deși a făcut o solicitare pentru o scurtă întrevedere cu președintele Klaus Iohannis, pentru a-i comunica informațiile, se pare că nu a primit niciun răspuns. 

"Vreau să îi spun președintelui pe gură, nu printr-o scrisoare"

Fostul șef al Serviciului Român de Informații nu dorește transmiterea mesajului prin intermediari. "E o solicitare pe care i-am făcut-o unui consilier prezidențial și e bine să ajungă la președinte o serie de informații legate de posibila mutare a ambasadei la Ierusalim. Vreau să îi spun președintelui pe gură, nu printr-o scrisoare. Numai să mă primească 10 minute să îi spun despre ce e vorba pentru că l-am însoțit pe premierul Radu Vasile acum 19 ani în Israel la actualul prim-minustru și mă simt dator să comunic. Sunt informații utile, dar nu pot să fac publică discuția între doi premieri la care eu am asistat" a declarat pentru DCNews Costin Georgescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel