Alexandru Giboi, directorul general al AGERPRES, membru al board-ului BSANNA

În urma alegerilor desfășurate, marți, în cadrul celei de-a șaptea Adunări Generale a BSANNA, organizate la Erevan, în Armenia, directorul general al Agenției Naționale de Presă AGERPRES, Alexandru Giboi, a devenit membru al board-ului asociației.

Alexandru Giboi a fost propus ca membru al board-ului BSANNA - Asociația Agențiilor Naționale de Presă din zona Mării Negre -  de către directorul general al agenției de presă bulgare BTA, Maxim Minchev, în opinia căruia românul va da un suflu nou asociației prin ideile și munca sa.  

Directorul general al AGERPRES îl înlocuiește în board-ul BSANNA pe Mikhail Gusman, directorul general adjunct al agenției ruse de presă ITAR-TASS.

În această perioadă marcată de instabilitate politică și economică în zona Mării Negre, este nevoie ca organizațiile noastre — ABNA-SE și BSANNA — să își asume un rol activ în protejarea jurnaliștilor și a jurnalismului. Este de datoria mea, ca secretar general al ABNA-SE și membru al board-ului BSANNA, să muncesc alături de colegii mei în folosul agențiilor membre, având drept scop final păstrarea independenței jurnalismului", a declarat Alexandru Giboi, citat de Agerpres.

Ulterior alegerii sale în board-ul BSANNA, Alexandru Giboi a postat un scurt comentariu legat de această realizare a sa: "Uite ca după muncă multă vin și rezultate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel